Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

23. 10. 2017. 14:06   >>  15:01 2

ODBOR ODLUČIO

Raspisan konkurs za novog člana Savjeta

Administrativni odbor odlučio je da raspiše javni konkurs za popunjavanje upražnjenog mjesta u Savjetu Radio-televizije Crne Gore (RTCG), iz redova Unije poslodavaca i Privredne komore Crne Gore, javila je TVCG.

 

Predlozi se, kako je odlučeno, mogu dostavljati narednih 45 dana.

Podsjećamo, to mjesto je ostalo upražnjeno nakon što je Ivan Mitrović 6. oktobra podnio ostavku.

Agencija za sprečavanje korupcije ranije je pokrenula prekršajni postupak protiv Mitrovića, kao člana Savjeta RTCG, zbog konflikta interesa.

"Poštujući odluku Agencije, kao čin lične odgovornosti podnosim ostavku, jer ne bi bilo moralno da obavljam javnu funkciju člana Savjeta dok se protiv mene vodi postupak", naveo je Mitrović u obrazloženju ostavke. 

Mitrović je naglasio da u njegovom slučaju nije bilo nikakve političke pozadine u vođenju postupka Agencije za sprječavanje korupcije.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније