Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

27. 10. 2017. 20:28 >> 19:56

REGENT PORTO MONTENEGRO

Božićni bazar tri vikenda u decembru

Četvrti Božićni bazar u hotelu Regent Porto Montenegro ove godine će se održavati drugog, trećeg i četvrtog vikenda u decembru, od 11 do 16 sati, u arkadama restorana Gourmet Corner.

Organizatori su saopštili da će bazar ove godine okupiti kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste, koji će posjetiocima ponuditi svoje originalne proizvode i kreacije, te na taj način pokrenuti čaroliju prazničnog darivanja.

Na štandovima će biti izloženi najraznovrsniji proizvodi: božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, zidni ukrasi i slično. Takođe, sve prisutne će novogodišnjim pjesmama uveseljavati učenici muzilkih škola iz Tivta i Kotora.

"Menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste da se prijave za učešće na prazničnom Bazaru", navodi se u saopštenju.

Navodi se da prijava treba da sadrži kratke opise proizvoda i dosadašnjeg rada ponuđača, kao i jednu do pet fotografija proizvoda, ili web prezentaciju proizvoda.

"Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvalitetu proizvoda i kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Izabrani ponuđači biće informisani o učešću do 25. novembra 2017. godine", istakla je Marija Delibasic, menadžerka prodaje za grupe i događaje.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su: nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi i dr.), ručni radovi i suveniri, kao i odjeća i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića.

Zainteresovani svoje prijave mogu dostaviti putem e-maila na adresu marija.delibasic@regenthotels.com do 20. novembra.

"Bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro sa prazničnim delicijama: tradicionalni božićni kolači, topla čokolada, kuvano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније