Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

29. 10. 2017. 11:20 >> 10:51

ZAPOSLENI TELENORA

Trčali da podrže društveno odgovorne projekte

Više od osamdeset zaposlenih u Telenoru, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u Trci zadovoljstva, održanoj u okviru 24. Podgoričkog maratona, saopšteno je iz te kompanije.

​​​​​​"Kompanija Telenor četvrti put učestvuje u trci, a ove godine prijavio se rekordan broj zaposlenih. Stazu dugu pet kilometara zaposleni su pretrčali kako bi pomogli društveno odgovorne projekte, pa će Telenor i Telenor Fondacija i ove godine donirati po pet eura za svaki pređeni kilometar. Prikupljena sredstva biće uložena u kupovinu računarske opreme koja će biti donirana dnevnim centrima za djecu sa smetnjama u razvoju", kazalai su iz Telenora.

Podsjećaju da je novac sakupljen učešćem u prošlogodišnjoj trci uložen u opremanje Resursnog centra za djecu i mlade "Podgorica". Prethodnih godina, sredstva su poslužila za uređenje parka na Ćemovskom polju, koji je dobio novi mobilijar i raznovrsnije sadržaje.

"Učestvovanje u Trci zadovoljstva jedna je od društveno odgovornih aktivnosti koje Telenor sprovodi sa ciljem pružanja podrške zajednici u kojoj posluje", naveli su iz kompanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније