Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

06. 11. 2017. 14:27 >> 13:55

MARKOVIĆ SAOPŠTIO

Vlada za saradnju sa Asocijacijom menadžera

Vlada Crne Gore spremna je za saradnju sa Asocijacijom menadžera Crne Gore u realalizaciji Vladinih politika, kazao je premijer Duško Marković. Prostor za saradnju, kako je saopšteno iz Vlade, prepoznat je i u mogućnosti da Asocijacija menadžera daje mišljenja i inicijative u kreiranju kadrovskih rješenja u Vladinim tijelima i organima državne uprave.

"Marković je izrazio zadovoljstvo zbog susreta sa rukovodstvom Asocijacije menadžera ocjenivši da nikada nije dosta incijativa i aktivnostosti koje imaju za cilj stvaranje novih vrijednosti i valorizaciju razvojnih resursa. Premijer Marković je upoznao sagovornike sa rezultatima koje postiže Vlada, naglašavajući činjenicu da je poslovna zajednica u Crnoj Gori ohrabrena rezultazima koji su postignuti, što Vladi daje dodatni podstrek da nastavi sa aktivnostima, uz valorizaciju unutrašnjih potencijala i angažovanje domaćeg kapitala. Naravno, ulaganje inostranih investitora je od izuzetne važnosti za ekonomski razvoj Crne Gore", saopšteno je iz Vlade.

"U ime organizacije Asocijacije menadžera, Raičković ocjenio je da je unaprijeđen poslovni ambijent u Crnoj Gori što je rezultat primjene Vladinih politika, naglašavajući da je poslovna zajednica ohrabrena tom činjenicom", kazali su iz Vlade.

Raičković je naglasio da Asocijacija fokus stavlja na ljudske resure, ocjenjujući da bez dobrih kadrova nema razvoja.

"Naparavili smo interakciju između privatnog, javnog i nevladinog sektora", kazao Raičković i ocjenio da njihova organizacija može dati doprinos u postizanju bolje efikasnosti državne uprave.

Članovi rukovodstva asocijacije menedžera Crne Gore podsjetili su na dosadašnju saradnju sa pojedinim Vladinim tijelima i ukazili na potrebu da se predstavnici ove organizacije uključe u rad još nekih Vladinih tijela.

"Premijer Marković je na kraju istakao potpunu otvorenost za saradnju sa Asocijacijom menedžera Crne Gore, računajući na sinergetske efekate takve saradnje", naveli su iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније