Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

11. 11. 2017. 15:32   >>  15:08

DOM U BIJELOJ

Za solarni sistem 14.000 eura

Udruženje njemačko - crnogorskog prijateljstva "DeMonte" iz Minhena uručiće novčanu donaciju od 14.000 eura, za izgradnju solarnog sistema u javnoj ustanovi (JU) Dječiji dom “Mladost” Bijela.

Sredstva u visini od 14.000,00 eura su prikupljena na donatorskoj večeri održanoj 24. juna u Minhenu kao i u periodu do 31. avgusta.

Pored donatora iz krugova dijaspore, diplomatskog kora i predstavnika Vlade Bavarske, sponzor u organizaciji donatorske večeri i partner u prikupljanju sredstava je kompanija Luštica Development iz Tivta.

Donaciju u vidu čeka direktoru Doma Vladimiru Deliću, uručiće u utorak 14. novemra, predsjednik Udruženja “DeMonte”, Savo Bigović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније