Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 11. 2017. 11:24   >>  10:54

HERCEG NOVI

Dijele sredstva za izdvačku djelatnost

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi raspisao je Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Herceg Novi opredjeljenih za izdavačku djelatnost u 2018. godini.

U skladu sa Odlukom o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za izdavačku djelatnost, na Konkursu mogu učestvovati fizička i pravna lica koja imaju prebivalište u Crnoj Gori, odnosno koja su u Crnoj Gori registrovana za obavljanje djelatnosti iz oblasti kulture, osim nevladinih organizacija, javnih ustanova i drugih subjekata čiji se rad finansira iz budžeta Crne Gore, odnosno iz budžeta Opštine.

"Sredstva koja će se budžetom Opštine za 2018. obezbijediti za izdavačku djelatnost, raspodjeljuju se prvenstveno projektima koji na najbolji način ispunjavaju kriterijume navedene u Konkursu", saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

Prijavu na konkurs kandidati su dužni podnijeti u projektnoj formi uz prateću dokumentaciju navedenu u formularu.

Prijave sa propratnom dokumentacijom i projektnom formom podnose se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa. Projektnu formu u elektronskoj verziji učesnici konkursa mogu preuzeti na veb sajtu Opštine.

O dostavljenim urednim prijavama odlučivaće komisija formirana od strane Sekretarijata za kulturu i obrazovanje, u roku od 30 dana od dana zaključivanja konkursa.

Nepotpune i neblagovremeno dostavljene prijave neće se razmatrati (nepotpunim prijavama smatraju se one koje nisu dostavljene u propisanoj projektnoj formi i uz koje nije priložena propisana prateća dokumentacija).

Prijavu na konkurs sa prilozima dostaviti na adresu: Opština Herceg Novi, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, Trg Maršala Tita 2, 85340 Herceg Novi, sa naznakom: „Prijava na konkurs za izdavačku djelatnost“, ili neposredno predati na Građanskom birou Opštine Herceg Novi, na istoj adresi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније