Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

19. 11. 2017. 12:04 >> 11:32

ČESTITKA BRAJOVIĆA

Pljevlja predstavljaju izazov investitorima

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović ćestitao je građanima Pljevalja i lokalnom rukovodstvu 20. novembar - Dan opštine.

Brajović je u čestitki naveo da bogata istorijska, kulturna i privredna baština čine Pljevlja riznicom crnogorskog nasljeđa, koja se mora sačuvati od raznih izazova i devastacija za buduće generacije.

„Najsjeverniji crnogorski grad sa bogatom okolinom, kao i multietničkom i multikonfesionalnom harmonijom, odvajkada je bio želja i put mnogim narodima i pojedincima u kojemu su željeli i ostvarivali svoje životne i egzistencijalne ciljeve“, kazao je Brajović.

Prema njegovim riječima, Pljevlja danas, sa privrednim i poljoprivrednim potencijalima, predstavljaju izazov domaćim i stranim investitorima.

„Realizacijom započetih i valorizacijom planiranih razvojnih projekata, uz saradnju lokalne i državne uprave, vjerujem da će Pljevlja, kao i do sada, predstavljati dobro mjesto za život i nezaobilazan put za sve ljude dobre volje, vizije i ideje koje će doprinijeti boljem životu građana“, navodi se u čestitki. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније