Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Filip Inić, TVCG

22. 11. 2017. 20:48 >> 20:16

KRAPOVIĆ ISTAKAO

Finansije stabilizovane za nepunu godinu

Budva je proslavila Dan Opštine. Predsjednik Dragan Krapović kaže da su za nepunu godinu uspjeli da stabilizuju finansije i najavljuje ulaganje u infrastrukturu. U opozicionoj partiji Crnogorsk kažu da se moglo više.

Dan oslobođenja Budvani ove godine slave sa novom gradskom upravom, u kojoj kažu da su donijeli nova rješenja za stare probleme.

"Uspjeli smo da vratimo čak sedam miliona eura duga, a do kraja godine očekujemo da vratimo ukupno devet. Uporedo sa tim, za manje od godinu dana sve obaveze Opštine servisiraju se u roku", istakao je predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović .

Predstavnici partiji u vlasti kažu da je to postignuto zahvaljujući širokoj koaliciji.

"Doprinijeli su da su se sredstva Budve ovog puta ostala u Budvi i da Budva možda prvi put ima novca koji je uvjek mogla da ima", kazala je Božana Jelušić iz GP URA.

"Uprkos određenim ideološkim i brojnim programskim razlikama, povremenim trzavicama, rekao bih prevaziđenim smatram da je ispunila očekivanja građana", ocijenio je Mihailo Đurović iz SDP.

TVCG je pokušala dobiti ocjenu rada lokalne uprave od opozicionih DPS-a i SD-a, ali bezuspješno. Raspoloženiji za priču bili su iz Crnogorske.

"Kao predstavnik opozicije ne mogu biti zadovoljan rezultatima ove jednogodišnje vlasti. U svakom slučaju, mora se na današnji svečani dan priznati da je došlo do konsolidacije finansija u Opštini, ali Budva je još uvjek grad sa vašarišnim oblicima i jako zapuštena turistička destinacija", ocijenio je predsjednik Crnogorske, Dragan Purko Ivančević.

Krapović najavljuje da će se, kao i do sada, u narednom periodu posvetiti izgradnji putne infrastrukture, rješavanju problema otpadnih voda, kao i izgradnja dječijih igrališta i vrtića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније