Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

23. 11. 2017. 15:12   >>  14:44

NP SKADARSKO JEZERO

Prijave protiv tri krivolovca

Nadzornici Službe zaštite NP Skadarsko jezero i pripadnici Granično-pomorske policije su koordinisanom akcijom tokom prethodne noći zatekli tri osobe u krivolovu.

Oni su procesuirani nadležnoj Inspekciji za ribarstvo pri Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja. Krivolov je vršen na lokaciji „Pantovac“.

Direktora NP Skadarsko jezero Nenada Ivanovića kazao je da je u zajedničkoj akciji Službe zaštite NP Skadarsko jezero i policije, zaplijenjeno je oko 84 kilograma ribe koja je predata JU „Dom učenika i studenata“ iz Podgorice.

„Osnovna uloga Nacionalnih parkova Crne Gore je zaštita zaštićenih prirodnih područja. U tom pravcu, NPCG oštro osuđuju svaki oblik nezakonitih radnji i nepoštovanja zakona kojima se ugrožavaju i narušavaju njihove ukupne prirodne i kulturne vrijednosti, i sve slučajeve nezakonitih radnji procesuiraju ka nadležnim državnim organima“, poručuju iz NPCG.

U cilju zaštite i očuvanja brojnih vrijednosti, kao i suzbijanja krivolova u zaštićenom prirodnom području, NP Skadarsko jezero apeluje na građane da se suzdrže od obavljanja nezakonitih radnji, kao i da prijave svaki oblik nelegalnih aktivnosti na dežurni broj Službe zaštite 067 344 496.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније