Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: B.V.

25. 11. 2017. 08:12   >>  07:41

ZBOG NEVAKCINISANJA

Nove prijave protiv roditelja

Zdravstveno-sanitrarna inspekcija podnijela je prekršajne prijave protiv šest roditelja u Kolašinu koji su odbili da njihova djeca prime MMR vakcinu, saznaje Pobjeda.

 

Prema riječima Pobjedinog sagovornika, inspektor je kontrolom ambulante izabranog pedijatra u kolašinskom Domu zdravlja i nakon pregleda kartona ustanovio da 13 djece nije vakcinisano u propisanom roku.

Nakon što je pokrenuo proceduru, jedno dijete je primilo vakcinu, dok je šest rodiitelja istrajno da ne žele da njihova djeca budu vakcinisana i potpisali su i izjave.

U toku je postupak obezbjeđivanja izjava od ostalih roditelja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније