Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

01. 12. 2017. 14:15   >>  13:42

"ImPRove Business"

Onlajn prisutnost obavezna za posao

Onlajn prisutnost je obavezna za svaki posao, poručeno je sa "ImPRove Business " seminara „Internet marketing - Neka Google radi za Vas“, održanog u Podgorici.

Oko stotinu učesnika imalo je priliku da sluša predavanje uglednog međunarodnog stručnjaka Miroslava Vargu koji je najstariji GCT (Google Certified Trainer) u "Google Adriatics" regiji, a možda i na svijetu.

"Varga je jedan od nekolicine u regionu koji posjeduje sve Google `AdWords` i `Google Analytics` sertifikate. Varga je polaznicima seminarima kroz duhovito, jednostavno i praktično predavanje objasnio koliko je, u svakom poslovanju, važno da upoznamo tržište. Kako je, između ostalog, poručio kada radimo neku veb stranicu, ili plasiramo proizvod, moramo biti svjesni da to ne radimo za sebe, već za korisnike. Polaznicima je objasnio zašto `Google` nije samo pretraživač već put do brojnih alata koji mogu pomoći u poslovanju", naglasili su organizatori seminara.

Seminar su pohađali menadžerima marketinga, zaposlenima u prodaji i marketingu, vlasnici i direktori malih i srednjih preduzeća, zaposleni u turizmu, portparoli kao i studenti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније