Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

06. 12. 2017. 12:33 >> 13:10
1

ORLANDIĆ OČEKUJE

Više letova Lufthansa grupe ka CG

Menadžent Lufthanse je u Podgorici sa kolegama iz Aerodroma Crne Gore razmatrao mogućnosti dalje saradnje. Direktor Aerodroma, Danilo Orlandić nada se da će ta kompanija, osim dosadašnje linije Podgorica-Beč-Podgorica, od naredne godine saobraćati ka Crnoj Gori i sa drugih evropskih destinacija.

"Predstavnici top menadžmenta kompanije Lufthansa grupe Manuel Mejer i Silvia Švinghamer, posjetili su Aerodrom Podgorica i razgovarali sa izvršnim direktorom Aerodroma Crne Gore Danilom Orlandićem i njegovim saradnicima. Glavna tema razgovora bile su postojeća i buduća saradnja", saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Orlandić je, kako se dodaje, naglasio da je širenje mreže destinacija među priroritetima tog preduzeća.

"U tom procesu, Lufthansa grupa kao jedna od najznačajnijih aviokompanija u Evropi i svijetu, zasigurno može i treba da nam bude partner. Za sada njihova kćerka firma Austrian Airlines realizuje liniju Podgorica-Beč-Podgorica, a nadam se da će već iduće godine neka od aviokompanija iz Lufthansa grupe saobraćati ka Crnoj Gori i sa drugih evropskih destinacija", istakao je Orlandić.

Manuel Mejer, šef zemaljske operative ispred Lufthansa, Austrian Airlines i Swiss za Evropu, Zajednicu nezavisnih zemalja i  Magreb kazao je da su u toj kompaniji zadovoljni brojem putnika na postojećoj liniji i srećni što od 2004. godine, preko njihovog haba u Beču, povezuju Crnu Goru sa destinacijama širom svijeta. 

"U tom smislu, kako bi sagledali prilike, stalno pratimo tržišno okruženje. Takođe smo govorili o mogućnostima daljeg jačanja naše dobre, bliske i duge saradnje, a sve u kontektstu obezbjeđenja visokih standarda kvaliteta za naše korisnike i tačnosti pri obavljanju operacija", kazao je Mejer.

Iz Aerodroma Crne Gore napominju da je Lufthansa grupa najveće udruženje aviokompanija na svijetu i kako su kazali, predvodnik na 
tržištu evropskog aviosaobraćaja.

"Trenutno saobraća ka više od 300 destinacija na četiri kontinenta, a samo tokom prošle godine prevezli su oko 110 miliona putnika", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније