Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

06. 12. 2017. 20:14   >>  19:40

STADION NA CETINJU

Radovi čekaju proljeće

Izgradnju stadiona na Cetinju firma Erlang počela je 16. novembra. Iako je sa početkom radova startovalo i hladno vrijeme u Erlangu tvrde da to neće produžiti rok izgradnje, jer sada samo pripremaju teren za glavne radove koji počinju s proljeća. Cetinjani se raduju novom stadionu.

Danas mašine na Obilaća poljani ne rade, iako je lijepo vrijeme. Cetinjani kažu da ako je zima stigla ne znači da se u Prijestonici ne može nešto graditi. naprotiv.

To što se ne radi kontinuirano, kažu u firmi Erlang, koja je izvođač radova je zato što se sada samo priprema teren za glavne radove, koji će početi s proljeća.

“Period pred nama neće značajnije uticati na dinamiku radova, radiće se samo pripremni radovi i dio zemljanih radova, to je ono što ne zavisi od vremenskih prilika i početkom proljeća stvoriće se uslovi da se počne sa betonskom konstrukcijom i onim što je predmet ugovora”, kazao je Radoman Pavlićević iz doo Erlang.

Rok za završetak radova je tri godine.

“To je rok koji je ležeran,koji je komotan koji obezbjeđuje da se radovi završe u propisanom roku sa svim obavezama koje smo preuzeli potpisivanjem ugovora”, kazao je Pavlićević.

Stadion, koji će zadovoljiti sve standarde UEFE i FIFE, koštaće nešto više od osam miliona eura. Imaće 5290 sjedišta od čega će 4260 biti natkriveno.

Velika investicija u Prijestonici, započeta u veliko nevrijeme, ali njenom završetku svi se raduju.

Aleksandra Jovančević, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније