Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 12. 2017. 10:57   >>  10:39

U TRI KORAKA

Brže do karata uz novi sajt MA

Putnici nacionalnog avio-prevoznika Montenegro erlajnsa (MA) od početka sedmice su u mogućnosti da karte do željene destinacije kupe putem nove, redizajnirane i responzivne internet stranice u samo tri koraka.

"Novi sajt Montenegro Airlinesa na www.montenegroairlines.com sada ima moderan dizajn pogodan za pristup sa mobilnih uređaja, koji se prilagođava različitim veličinama ekrana, pružajući optimalno iskustvo kako za desktop računare tako i za prenosive uređaje, uključujući pametne telefone i tablete", saopšeno je iz nacionalne avio-kompanije.

Oni ističu da je sistem za rezervaciju redizajniran tako da omogućava brži i jednostavniji način pretraživanja i rezervaciju mjesta na letovima Montenegro erlajnsa.

"Drago nam je što uvodimo unaprijeđeni i u potpunosti izmijenjeni sajt Montenegro Airlinesa. Vjerujemo da će novi sajt našim posjetiocima pružiti veću funkcionalnost i pogodnost. Novina je što je sada moguće rezervisati mjesto na našem letu u svega tri koraka, bilo preko desktop računara, mobilnog telefona ili tableta", kazao je izvršni direktor Montenegro erlajnsa, Živko Banjević.

Iz MA, napominju, da je i meni za pretraživanje pojednostavljen, tako da posjetioci sajta mogu lakše i brže doći do informacija o putovanjima, ponudama i uslugama. Posebna pažnja, ističu, posvećena je promociji specijalnih akcija tokom kojih putnici mogu rezervisati karte po povoljnijim tarifama.

"Pilikom izrade novog sajta vodilo se računa da posjetioci odnosno putnici brže dođu do željenih informacija, da u što kraćem roku obave kupovinu karte i da sa sajta odu zadovoljni. Naravno, i dalje će se raditi na unapređivanju sadržaja sajta", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније