Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

14. 12. 2017. 12:09 >> 11:37
1

PRISTUPILI 11.DECEMBRA

Drobnjak: Sindikat RTCG u USSCG

Predsjednica Sindikata zaposlenih RTCG Jadranka Drobnjak je saopštila da je ta organizacija pristupila Uniji slobodnih sindikata Crne Gore(USSCG) i Sindikatu medija Crne Gore 11.decembra.

"U Ministarstvu rada i socijalnog staranja upisana sam u Registar sindikalnih organizacija kao sidnikalni predstavnik Sindikata zaposlenih RTCG dana 24.11.2017. godine, pod brojem 72-150/17-2", istakla je ona.

Kako je rekla Drobnjak, Sindikat zaposlenih RTCG se više neće oglašavati tim povodom.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније