Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

14. 12. 2017. 19:34   >>  19:01

IBM U KOTORU

Radionica za uzgajivače riba

U Institutu za biologiju mora sjutra će biti organizovana radionica za uzgajivače riba i školjki sa područja Bokokotorskog zaliva.

Tema radionice je istraživanje prirodnih populacija školjkaša zaliva i potencijalni uzgoj Jakobove kapice u zalivu.

"Takođe, na radionici će biti predstavljeno učešće na IV konferenciji o nacionalnom brendiranju održanoj u Kolašinu u septembru od strane Ministarstva Ekonomije, gdje je Institut za biologiju mora predstavio dagnje i kamenice Boke Kotorske kao potencijalni nacionalni brend naše zemlje", saopšteno je iz Instituta za biologiju mora.

Radionica će biti organizovana u okviru projekta pod nazivom “Eksperimentalni uzgoj Jakobove kapice (Pecten jacobaeus) u uslovima Bokokotorskog zaliva“.

Projekat je prijavljen u okviru grant šeme “Transfer znanja između sektora visokog obrazovanja, istraživanja i industrije" - IPA IV Operativni program za razvoj ljudskih resursa 2012-2013. Projekat je finansiran najvećim dijelom iz fondova Evropske unije uz učešće Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније