Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 07. 2013. 20:38 >> 20:38

RASTODER I ČUPIĆ

Masoničić: Otkazi ako ne prekinu štrajk

Generalni sekretar Saveza sindikata Zoran Masoničić naredio je rukovodstvu Sindikalne organizacije Stručne službe u toj asocijaciji da u roku od osam dana prekinu štrajk glađu ili će im uručiti otkaze.

Iz Stručnoj službe su saopštili da je potez Masoničića izazvao zgražavanje u sindikalnoj javnosti jer je nezapamćeno u sindikalnoj praksi da prvi čovjek jednog sindikata dijeli otkaze zaposlenima zbog štrajka glađu.

Masoničić se, kako je ocijenjeno, ponaša kao poslodavci koji krše zakone i ljudska prava i time pokazao da ne zna šta je solidarnost i ne može biti na čelu sindikata, koji se svuda u svijetu bori za ocuvanje svakog radnog mjesta i brani pravo svakog sindikalca.

Rukovodioci Sindikalne organizacije Stručne službe, Senka Rastoder i Vukadin Ćupić štrajkuju glađu u prostorijama te organizacije tražeći povlačenje otkaza njihovom kolegi Ratomiru Stamatoviću i isplatu zaostalih pet plata i 14 doprinosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније