Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 12. 2017. 10:44   >>  10:19 1

NUHODŽIĆ PORUČIO

Uz nove zakone do veće bezbjednosti

Nova zakonska rješenja dodatno će doprinijeti podizanju kvaliteta usluga koje pružamo i obezbijediti visok stepen sigurnosti i bezbjednosti svih naših građana, poručio je ministar unutrašnjih poslova, Mevludin Nuhodžić.

U novogodišnjoj čestitki zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi policije, Nuhodžić je ocijenio da je jednogodišnji cilj tog resora ispunjen.

"Dinamika i požrtvovanost u radu prožimali su mjesece kalendarske godine koja je na izmaku. Poštujući zakonom utvrđena ovlašćenja, sa ponosom možemo reći da je jednogodišnji cilj ispunjen i da su zadaci i aktivnosti koje su službenici Ministarstva i Uprave policije sprovodili obilježeni pečatom kvaliteta i svojevrsnog entuzijazma", kazao je Nuhodžić.

Ministar je istakao da su ove godine razlozi za zadovoljstvo višestruki.

"U minulom periodu zajedno smo doprinijeli da naši napori budu krunisani članstvom Crne Gore u NATO i time ispunili prvi strateški spoljno-politički cilj. Vjerujem da će svojom motivisanošću i istrajnošću službenici MUP-a i Uprave policije nastaviti da daju zamajac reformskom pravcu naše zemlje na putu ka Evropskoj uniji", kazao je Nuhodžić.

On je najavio da je sljedeća godina u resoru na čijem je čelu rezervisana za nova ulaganja u kadrovske, materijalne i tehničke kapacitete, "kako bi služba na optimalan način odgovorila izazovima složenog aktuelnog trenutka koji se odigrava kako na unutrašnjem, tako i na regionalnom i globalnom planu".

"Nova zakonska rješenja dodatno će doprinijeti podizanju kvaliteta usluga koje pružamo i obezbijediti visok stepen sigurnosti i bezbjednosti svih naših građana i stranaca koji posjećuju ili borave u našoj zemlji, čime će se stimulisati nova ulaganja i novi projekti", istakao je ministar.

U susret predstojećim praznicima, MUP je iz ostvarenih budžetskih ušteda uputio skromnu donaciju djeci preminulih koleginica i kolega, a opredjeljivanjem sredstava po istom osnovu, donirali su i novac oboljeloj djeci svojih zaposlenih.

"Na kraju, ovu priliku koristim da svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije poželim srećnu Novu godinu, a pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti i srećne božićne praznike, puno uspjeha na ličnom i profesionalnom planu", zaključio je Nuhodžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније