Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

01. 01. 2018. 10:30 >> 11:36

NA TRGOVIMA PO CG

Nova dočekana uz pjesmu i igru

U porodničnom okruženju, na trgovima i u kafićima dočekana je Nova 2018. godina.

Na podgoričkom Trgu nezavisnosti, okupljeni su u Novu godinu ušli uz muziku Tonija Cetinskog.

Veselo je bilo i u prjestonici turizma, Budvi, gdje se za doboru atmosferu pobrinuo bend Bijelo dugme.

Nova godina organizvovana je na otvorenom i u Kotoru.

Barane i njihove goste, koji su odlučili da novu godinu dočekaju na trgu zabavljala je Marija Šerifović.

Dočeci su organizovani su i u Tivtu, Herceg Novom, na Žabljaku, u Pljevljima i drugim gradovima naše zemlje.

Nekoliko hiljada Novljana i njihovih gostiju dočekali su Novu 2018. godinu u sjajnoj atmosferi i bez ijednog incidenta, saopšteno je iz lokalne uprave.

Spektakularni doček koji su u parku Boke organizovali Opština Herceg Novi i Turistička Organizacija, počeo je nastupom nikšićke grupe Senkina đeca. Oni su sopstevnim interpertacijama velikih svjetskih i domaćih rock-pop hitova odlično zagirjali prisutne, da bi binu oko 23.15 h prepustili Novljaninu, poznatom kontautoru Vladu Georgievu.

"Prvi put da me neko pozvao da sviram za Novu godinu u gradu u kojem sam rođen i ja sam zaista pozitivno euforičan“, poručio je Georgiev sa bine.

Praćen ovacijama, serijom hitova jedan od najpopularnijih muzičara regiona je podizao atmosferu da bi kulminacija bila u ponoć kada je za bubnjeve sjeo još jedan poznati muzičar iz Herceg Novog, Dragoljub Đuričić koji je prepoznatljivim ritmom dao zvučnu podlogu spektakularnom vatrometu.

Novu godinu su okupljenima u parku Boka sa bine čestitali mladi vaterpolisti Jadrana Carine, kadetski reprezentativci Crne Gore koji su osvojili 2017. godine zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu na Malti. Za svih osam kadeta Turistička organizacija Herceg Novi obezbijedila je novčane nagrade, a u ime hercegnovskih prvaka Evrope zahvalio se kapiten Luka Murišić.

Uz čestitku mladih ,ajkula" i prepoznatljive tonove pjesme ,,Anđele" koju je u glas pjevao prepun park Boka, Vlado Georgiev je Novljane i njihove goste uveo u 2018. godinu.

"Koncert Vlada Georgieva i javni doček na otvorenom u hercegnovskom parku Boka završio se 15 minuta prije 2 sata do kada se na tri punkta svim prisutnima dijelilo besplatno vino i pivo".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније