Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

01. 01. 2018. 14:50 >> 14:19

NOVOGODIŠNJA NOĆ

Telenor: 520 hiljada poruka, 680 hiljada poziva

Kroz Telenorovu mrežu u Crnoj Gori isporučeno je ukupno 520 hiljada tekstualnih poruka (SMS) od 31. decembra u 19 sati do danas do 11 sati.

Iz Telenora je saopšteno da je tokom istog perioda ukupno 14 hiljada tekstualnih poruka poslato iz Telenorove mreže u inostranstvo.

Navodi se da je tokom perioda najvećeg SMS saobraćaja, između ponoći i dva sata ujutro, poslato 196 hiljada poruka.

"U novogodišnjoj noći i danas do 11 časova obavljeno je više od 680 hiljada poziva, od čega je 130 hiljada obavljeno tokom prva dva sata 2018. godine", navodi se u saopštenju Telenora.

Iz te kompanije su kazali da je od 31.decembra u 19 sati do danas u 11, kroz Telenorovu mrežu prošlo je 9,8 terabajta podataka, što je gotovo duplo više u poređenju sa prošlogodišnjim praznicima.

"Najviše podataka korisnici su razmijenili putem aplikacija WhatsApp, Instagram i Viber. Tokom novogodišnje noći, saobraćaj putem Vibera porastao je za čak 130 odsto u odnosu na prethodne dvije sedmice", kazali su iz Telenora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније