Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 07. 2013. 17:46 >> 17:47
1

PRIZNANJE

Luče najboljim đacima u B. Polju

Predsjednik Opštine Bijelo Polje, Aleksandar Žurić, danas je uručio prigodne nagrade dobitnicima Luče u tri srednje i osnovim školama u Opštini.

 

 

Nagrade su dodijeljene i svim dobitnicima nagrada na državnim takmičenjima i olimpijadama znanja.

Čestitajući uspjeh najboljim učenicima predsjednik Žurić je kazao da Opština svake godine organizuje  svečanost kako bi na taj način izrazili divljenje,pažnju i uvažavanje najvažnijim sugrađanima.

 

 

“ Dio uspjeha koji su učenici postigli pripada njihovim roditeljima i profesorima, a Opština Bijelo Polje će i u buduće najboljim đacima davati značaj koji zaslužuju. Svoju vrijednost marljivi učenici su pokazali na državnim i drugim takmičenjima te dobijanjem diplome- Luča, koja ne nosi slučajno to ime jer je simbol svjetlosti a najvrednija svjetlost ovog grada su djeca i omladina koja je danas sa nama”, kazao je Žurić.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније