Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Antena M [ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 08:05 >> 11:42
3

INCIDENT U TIVTU

Zaletjeli se automobilom na Vuksanovića

Poslanik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović doživio je sinoć neprijatnost u Tivtu, kada se dok je šetao, na njega zaletio automobil velikom brzinom.

Kako je Vuksanović kazao za Antenu M, on se oko 23 sata i 15 minuta, nakon druženja sa prijateljima, uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smjera.

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me vidjeli, automobil je naglo ubrzao ka meni. Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam vidio naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspio sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica", objašnjava Vuksanović.

Kaže da je vozilo metalik sive boje imalo tivatske registarske oznake, te da su, koliko je uspio da vidi, u automobilu bile tri osobe. Oni su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako kaže, nije uspio da razumije riječi.

"Slučaj sam prijavio policiji, te očekujem da nadležni otkriju da li je to bila neka prijetnja namijenjena meni ili su to uradile osobe u raspoloženju smanjene odgovornosti", navodi Vuksanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније