Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

17. 01. 2018. 18:39   >>  19:23 1

MINISTARSTVO DA REAGUJE

Ljekari od sjutra bez licenci

Više od 1.500 ljekara u našoj zemlji od sjutra će posao obavljati bez licenci za rad.

Ipak, zdravstveni radnici uvjeravaju da nema razloga za brigu, te da će građani i dalje dobijati adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

“Ne treba dizati tenzije, građani nemaju razloga da se plaše. Crnogorska medicina će i dalje raditi, sve su to isti ljudi. Tačno je da smo na ivici kršenja zakona, ali su za to najmanje krivi crnogorski ljekari”, kazao je za TVCG, ljekar Vojno medicinskog centra dr Danilo Jokić.

Predsjednik Ljekarske komore Aleksandar Mugoša, kaže da prevazilaženje problema sa kojima se suočavaju ljekari, može da riješi resorno ministarstvo, hitnom izmjenom Zakona o zdravstvenoj zaštiti, i to produžetkom rokova za važenje licenci.

Anđela Ralević, TVCG 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније