Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

18. 01. 2018. 07:54 >> 07:22
7

MARKOVIĆ OBEĆAO

Država će pomoći Bogavcima

Premijer Duško Marković juče je, na njegov zahtjev, primio samohranu majku iz Podgorice Marijanu Bogavac, čija dvoipogodišnja kćerka je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, umrla prošle srijede u njihovom podstanarskom stanu.

Bogavac je, prema saznanjima Pobjede, od Markovića zatražila da država za nju i njene dvije kćeri obezbijedi stan.

Izvor lista iz Vlade kazao je da je Bogavac rekla premijeru da bi im bilo dovoljno i 20 kvadrata, samo da ne plaćaju kiriju.

Premijer je obećao da će država svakako pomoći, ali da će odluka o tome na koji način biti donijeta narednih dana.

Marijana Bogavac i njena tragična porodična priča u žiži su od srijede kada je NVO Banka hrane, koja je ovoj familiji pomagala od 2015. Godine, na svojoj Fejsbuk stranici objavila da je porodicu, koja živi u teškom siromaštvu, zadesila još veća nesreća, obavještavajući javnost da je najmlađa kćer, koja je, kako su naveli, bolovala od dijabetesa pronađena mrtva i apelujući na ljude dobre volje da pomognu.

Narednog dana je grupa građana zatražila ostavku ministra rada i socijalnog staranja Kemala Purišića, uveče je organizovan i protest, a u međuvremenu se ispostavilo da dijete nije imalo dijagnozu takozvane šećerne bolesti, kao i da nije umrlo od gladi, kako se moglo naslutiti iz poruka saopštavanih javnosti.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније