Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ Mina ]

22. 01. 2018. 21:18 >> 20:44

BRAJOVIĆ MEDIJIMA

"Držati se objektivnih i neostrašćenih stavova"

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović čestitao je medijskim poslenicima Dan novinara, 23. januar.

„U prelomnim vremenima medijskih iskušenja, sazrijevanja i neumitnih profesionalnih stavova i djelovanja koji nameću isto takve izazove cjelokupnom crnogorskom društvu, pogotovo u ovoj fazi evropskih integracija, vjerujem da svi zajedno treba da se držimo objektivnih i neostrašćenih stavova u svim sferama ljudskog i društvenog djelovanja“, naveo je Brajović u čestitki.

On je kazao da u digitalnom dobu, kada je informacija jednaka trenutku, odgovornost, nepristrasnost i dobra namjera imaju obavezujuću ulogu u kreiranju i informisanju javnog mnjenja od kojeg ne zavisi opstanak svijeta, ali zavisi ukupni sistem vrijednosti.

„Zato vjerujem da je crnogorsko novinarstvo svjesno i sposobno da u budućnost ponese nezahvalni, ali plemeniti teret očuvanja javne riječi, drugačijeg mišljenja i dijaloga“, istakao je Brajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније