Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

23. 01. 2018. 08:17 >> 07:44
2

TUŽILAŠTVO SAOPŠTILO

Slučaj "Bogavac" će biti zatvoren

Tužilaštvo će zatvoriti slučaj „Bogavac“ jer nema osnova za pokretanje bilo kakvog postupka u slučaju smrti dvoipogodišnje djevojčice J. B. koja je 10. januara pronađena mrtva, u kući u kojoj je živjela sa majkom i dvije sestre.

"Nalaz vještaka sudske medicine je jasan – smrt je nastupila prirodnim putem, najvjerovatnije izazvana sindromom naprasne smrti odojčadi – male djece, poznatijem kao SIDS - Sudden Infant Death Syndrome (smrt u krevecu). To zači da nema elemenata za pokretanje pitanja nečije odgovornosti", kazao je Pobjedin izvor iz Tužilaštva.

Prof. dr Dragana Čukić, koja je uradila obdukciju, u petak je Tužilaštvu dostavila nalaz u kojem je, pored ostalog, naglasila da „na osnovu svih analiza i podataka kod pokojne J. B. nije ustanovljena šećerna bolest“.

"Obdukcionim nalazom ustanovljeno je da je dijete srednje uhranjeno, i da isto nije umrlo od neuhranjenosti-pothranjenosti", navedeno je u saopštenju Tužilaštva u petak.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније