Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 01. 2018. 11:55   >>  11:24

PRIJATELJI ŽIVOTINJA

Pomozimo napuštenim životinjama

Ovog vikenda se u tržnom centru Bazar u Podgorici održava drugi "Humanitarni bazar", u organizaciji NVO Prijatelji životinja Podgorica. Iz te NVO pozivaju građane da kupovinom nekog od izloženih artikala pomognu napuštenim životinjama.

"U naredna dva dana posjetioci 'Humanitarnog bazara' moći će da kupe razne artikle izložene na njihovim štandovima i na taj način doniraju za pomoć napuštenim životinjama, naročito onima koje su životno ugrožene", kazali su iz te NVO.

Organizatori napominju da drugi put organizuju tu humanitarnu akciju i pomažu napuštenim životinjama zahvaljući prijateljima te NVO.

"Želimo ovom prilikom da se zahvalimo svima koji su nam pomogli u organizaciji ove manifestacije, a najveću zahvalnost dugujemo ljudima iz Košarkaškog saveza Crne Gore i Ženskog rukometnog kluba "Budućnost", koji su maksimalno podržali ovu našu humanitarnu akciju kao i tržnom centr 'Bazar'", navodi se u saopštenju.

Prijatelji životinja pozivaju sve građane i posjetioce Podgorice da danas i sjutra posjete bazar i kupovinom nekog od artikala iz izuzetnio velikog asortimana, pomognu napuštenim životinjama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније