Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Izvor: Radio CG [ Objavio: O.Z. ]

03. 02. 2018. 14:01 >> 15:10

PRUGA KOD KOLAŠINA

Odron uklonjen, uspostavljen saobraćaj

Uspostavljen je željeznički saobraćaj na pruzi Podgorica-Kolašin, u mjestu Trebešica, saopšteno je Televiziji Crne Gore iz Željezničke infrastrukture i Željezničkog prevoza.

Podsjećamo, usljed obilnih padavina i snažnog vjetra, ranije danas došlo je do odrona nekoliko kubika zemlje na prugu.

"Zbog velikog nevremena, usljed obilnih padavina i orkanskog vjetra, jutros oko 6 sati došlo je do odrona oko sedam kubika zemlje, kamena i raznog materijala na željezničkoj pruzi u mjestu Trebešica", kazala je ranije danas, za Radio Crne Gore, portparolka Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG), Amina Murić.

Međunarodni voz iz Beograda i lokalni voz iz Bijelog Polja zaustavljeni su u Kolašinu, a prekinut je i saobraćaj lokalnog voza koji je jutros krenuo iz Bara.

Murić je kazala da je za putnike ta tri voza obezbijeđen autobuski prevoz.

"Za putnike koji su jutros krenuli iz Bara angažovan je autobuski prevoz iz Podgorice do Kolašina. Takođe, dva autobusa su stigla u Kolašin i preuzela putnike iz međunarodnog i lokalnog voza", saopštila je Murić.

Zbog loših vremenskih uslova ŽICG je, zbog bezbjednosti željezničkog saobraćaja, na više dionica pruga u Crnoj Gori uvela “lagane vožnje”. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније