Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

06. 02. 2018. 08:02   >>  08:02

ILI NA APLIKACIJI

Uvid u laboratorijske nalaze i putem interneta

Podgoričani uskoro neće morati da idu kod izabranog doktora kako bi uzeli svoje laboratorijske nalaze, već će moći da ih vide putem interneta na portalu za elektronsko zakazivanje Fonda zdravstva www. ezdravlje.me ili aplikacije koju su instalirali na svom mobilnom telefonu.

 

Direktor Fonda zdravstva Sead Čirgić kazao je Pobjedi da su u završnoj fazi aktivnosti vezane za laboratorijski informacioni sistem.

"Završena je testna faza i obuka tehničara, tako da očekujemo da će i taj sistem ubrzo zaživjeti. Za sada će sistem funkcionisati samo u Podgorici, a kasnije i u ostalim gradovima", kazao je Čirgić, pojasnivši da će nalazi istovremeno stići kod izabranog doktora i biti postavljeni na sajtu.

Pristup servisu je preko korisničkog naloga (broj zdravstvene knjižice) i lozinke koju dodjeljuje izabrani doktor, znači isti kao i za servise eZakazivanje i eRecept. Početkom ovog mjeseca ukinuti su papirni recepti u državnim apotekama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније