Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

12. 02. 2018. 21:47 >> 21:46

MINISTARSTVO PROSVJETE

Dogovorene tri donacije agencije TIKA

Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju TIKA investiraće ove godine u školsku opremu i infrastrukturu nekoliko crnogorskih škola, dogovoreno je na sastanku predstavnika te agencije i Ministarstva prosvjete.

Sastanku su, kako je saopšteno, prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu prosvjete Aleksandar Mitrović, sekretar Ministarstva Omer Mehmedović, načelnik Službe za investicije i javne nabavke Filip Grujić i koordinator agencije TIKA Ahmet Altun.

U saopštenju Ministarstva navodi se da su na sastanku najavljene tri vrijedne donacije za prvu polovinu ove godine.

„TIKA će, uz sufinansiranje Ministarstva, donirati novac za rekonstrukciju Osnovne škole “29. novembar” u Dinoši i fiskulturne sale Gimnazije u Tuzima, a doniraće i pametne table i računarsku opremu za Gimnaziju “30. septembar” u Rožajama“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će se, nakon izrade glavnih projekata, znati i visina ulaganja, a većina radova planiranih za ovu godinu izvodiće se tokom ljetnjeg raspusta.

„U saradnji sa Ministarstvom, TIKA će razmotriti i infrastruktrurne potrebe još nekoliko školskih ustanova“, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније