Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

22. 02. 2018. 08:31   >>  08:30

MALE BOGINJE

Oboljeli na kućnom liječenju

U Institutu za bolesti djece više nema nijedno dijete koje se liječi od malih boginja kazali su Pobjedi iz Kliničkog centra.

Kako su naveli, juče je nakon oporavka otpušten jednogodišnji dječak koji se liječio u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U Crnoj Gori do sada je potvrđeno osam slučajeva malih boginja i kod svih se radilo o "uvozu virusa", a lokalno prenošenje morbila kod nas još nije registrovano.

Preporuke za osobe koje su bile ili sumnjaju da su bile u kontaktu sa oboljelima od morbila objavljene su na sajtu Instituta za javno zdravlje i od posebnog je interesa da se sve osjetljive osobe ponašaju u skladu sa preporukama i svoje društvene kontakte svedu na najmanju moguću mjeru posebno tokom perioda moguće zaraznosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније