Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

23. 02. 2018. 19:23   >>  19:32

PUT PRIVREMENO SANIRAN

Mojdež: Osposobljena jedna traka za saobraćaj

Put u Mojdežu, koji se u prethodnom periodu urušio do neupotrebljivosti, privremeno je saniran na način što je jedna traka osposobljena za školski saobraćaj, saopštili su iz Opštine Herceg Novi.

Kako navode, privremeno saniranje puta bio je prioritetni zadatak, kako bi se mještanima i đacima omogućilo kretanje vozilima, ali vremenski uslovi nijesu dozvoljavali tokom prethodna dva dana izvođenje bilo kakvih radova. 

"Ovim putem napominjemo da će večeras od 19 sati saobraćati prigradski prevoz kompanije 'Blue line' na toj trasi puta", navode u saopštenju.

Podsjećaju da su još ranije iskazali stav da će sačekati analizu Insitituta za građevinarstvo, kako bi se utvrdila odgovornost, propusti i način sanacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније