Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina; B.V.

24. 02. 2018. 08:37   >>  08:36 4

POTVRDA IZ PARLAMENTA

Mušović i Sekulović kandidati za Savjet RTCG

Radoš Mušović i Goran Sekulović kandidati su za člana Savjeta Radio Televizije Crne Gore.

Za članstvo u Savjetu Agencije za elektronske medije prijavili su se Zoran Vujičić, Budimir Damjanović i Nataša Vujanović.

To je Pobjedi potvrdila poslanica Demokratske partije socijalista i koordinatorka radne grupe koja je bila zadužena da pregleda dokumentaciju - Marta Šćepanović.

Po jedan kandidat će u Savjetu Javnog servisa i Savjetu Agencije za elektronske medije zamijeniti Gorana Đurovića i Darka Ivanovića koju razriješeni zbog kršenja Zakona o sprječavanju korupcije.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније