Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

07. 03. 2018. 12:36 >> 14:14

STANJE STABILNO

Nema opasnosti od poplava na primorju

Nivo vodostaja Bojane danas je u opadanju u odnosu na juče, a umjereno su poplavljeni niži tereni i njive, javlja naš reporter s terena.

Sve to je, kažu iz lokalne Službe zaštite i spasavanja, uobičajeno za ovo doba godine. Kazali su nam i da prate situaciju na terenu te da su u stanju pripravnosti.

Objekti, prema njihovim riječima, nijesu ugroženi.

Podsjećamo, ranije danas portal Ul-info javio je da je usljed velike količine padavina, velikih dotoka u Drimu i snažnog juga praćenog visokim talasima na moru, došlo je do porasta vodostaja Bojane.

 

Voda je sinoć poplavila i ulice Starog grada u Budvi, što možete vidjeti na snimku TV Budva.

Nivo vode dostizao je do pola metra, a poplavljen je restoran Regina.

"Stanje je normalizovano i nema opasnosti od poplava"  kazao nam je danas načelnik budvanseke Službe zaštite i spašavanja Dragan Božović.

Velika količina padavina u kombinaciji sa plimom redovno plavi glavni gradski trg u Kotoru, ulaz u Stari grad i dio saobraćajnice preko rive.

Tako je bilo i juče u večernjim satima, javio je Radio Kotor.

U Stari grad se ulazilo preko metalnih pontona, dok se saobraćaj odvijao usporeno uz oprez vozača kako im se automobili ne bi ugasili u vodi.

Danas je u Kotoru sunčano i nema više vode na gradskim ulicama. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније