Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

07. 03. 2018. 20:38   >>  20:34

USTAVNI SUD

O Đurovićevoj žalbi 27. marta?

Ustavni sud završio je postupak u kojem se ispituje postojanje procesnih pretpostavki za odlučivanje o ustavnim žalbama, koje su podnijeli pravni zastupnici Gorana Đurovića, smijenjenog člana Savjeta RTCG.

Predmeti su, kako je navedeno iz Ustavnog suda dodijeljeni sudijama sudijama izvjestiocima i trenutno su u radu. 

Nezvanično TVCG saznaje da bi žalba Đurovića mogla da bude na dnevnom redu sjednice Ustavnog suda, koja je zakazana za  27. marta.

Administrativni odbor juče je Skupštini predložio da umjesto Đurovića za člana Savjeta RTCG imenuje Gorana Sekulovića. Sjutra počnje nova sjednica Skupštine na kojoj bi moglo da dođe do imenovanja novog člana Savjeta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније