Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

18. 03. 2018. 08:15   >>  08:14 2

PRIVREDNIK IZ ROŽAJA

Nemanja ispunio san - iz grada prešao na selo

Rožajac Nemanja Bulatović je prije deset godina napustio grad i počeo da se bavi poljoprivredom, nakon što mu je resorno ministarstvo finansijski pomoglo da u selu Biševo napravi farmu.

Povratak na djedovinu inicirao je Nemanja, koji je još kao srednjoškolac maštao o tome da ima svoju farmu. U tom naumu podržalo ga je Ministarstvo poljoprivrede.

"Investicija je bila 96.00 eura. Od toga sam 80.000 uzeo od Investiciono-razvojnog fonda, a 16.000 iz sopstvenih sredstava, u čemu mi je Ministarstvo pomoglo s 65 odsto granta", objasnio je Nemanja za RTCG.

Kako je kazao, trenutno ima 17 krava, šest junica i bika, a plan vrijednog Bulatovića je da otvori pogon za proizvodnju sira i jogurta.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније