Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

19. 03. 2018. 18:12 >> 18:20
1

PODACI KCCG

Na zakazani pregled nije došlo 27% pacijenata

U periodu od 11. do 18. marta u Kliničkom centru Crne Gore, od ukupno zakazanih 9.902 obavljeno je 7.246 pregleda.

“U navedenom period na zakazane preglede nije se odazvalo, niti iste otkazalo, 26,82 odsto pacijenta, što znači da je u prosjeku za nedelju dana oko 106 ambulanti iz raznih grana medicine bilo nerealizovano”, navodi se u saopštenju KCCG.

U Institutu za bolesti djece, od ukupno zakazanih 1.402 pregleda, odazvala su se 1.092 pacijenta.

“Koristimo priliku da još jednom apelujemo na pacijente da kod svog izabranog ljekara blagovremeno otkažu pregled ukoliko na isti nijesu u mogućnosti da se odazovu. Ne otkazivanjem zakazanog pregleda dovodi se u pitanje blagovremeno pružanje zdravstvenih usluga onim pacijentima kojima je to zasita potrebno, čime se, osim njima, nanosi šteta i našoj ustanvi”, poručuju iz KCCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније