Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

22. 03. 2018. 12:13 >> 12:09
1

URA SAOPŠTILA

Cetinjski stadion kao žičara i fabrika čokolade

Član cetinjske Ure, Marko Tanović, kazao je da je pompezna najava izgradnje fudbalskog nacionalnog stadiona na Cetinju bio samo marketinški trik, koji se Cetinjanima servira pred svake izbore.

 

"Od početka radova, osim usništene tribine i iskopanog travnjaka radovi se nijesu pomjerili, a mehanizacija je većim dijelom sklonjena. Stadion na Cetinju po svemu sudeći imaće budućnost žičare i fabrike čokolade", rekao je Tanović.

On smatra i da crnogorski sport iz godine u godinu bilježi drastičan pad, navodeći da se mnogo očekivalo od novog Nacrta Zakona o sportu, ali da je on gotovo u potpunosti nastavak uplitanja politike u sportske klubove, saveze i udruženja.

“Iako je formalno na sva zvona najavljeno da novim Zakonom javni funkcioneri neće moći da budu u upravljačkim strukturama sportskih organizacija to je ustvari maska za nastavak striktne političke kontrole sporta”, naglasio je Tanović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније