Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

rtcg.me

26. 03. 2018. 12:55 >> 13:19
2

EVROPA ZA MENE

Novinaru Portala prva nagrada za EU priču

Novinar Portala RTCG Borislav Višnjić dobio je prvu nagradu na konkursu Ministarstva evropskih poslova za najbolju novinarsku priču o konkretnim rezultatima procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i uticaju na svakodnevni život građana.

 

Višnjiću je nagrada pripala za priču "Crnogorsko povrće po EU standardu".

Drugo mjesto osvojila je novinarka portala Antena M Bojana Komnenić za priču „Problem nezaposlenosti: Znanje i vještine za posao-jedno bez drugog ne može“.

Treće mjesto pripalo je novinaru ND Vijesti Darvinu Muriću, za priču „Evropljani smo kad imamo koristi“.

Kako je saopšteno iz Ministarstva evropskih poslova nagrade za najbolju novinarsku priču na konkursu “Evropa za mene” uručiće sjutra u 9 sati potpredsjednik Vlade Zoran Pažin, šef Delegacije EU u Crnoj Gori Aivo Orav i stalna predstavnica UNDP-ja u Crnoj Gori Fiona Mekluni.

Iz Ministarstva su saopštili da je konkurs raspisan u skladu sa Strategijom informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2014-2018, a u okviru projekta “EU4ME” koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније