Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

02. 04. 2018. 09:03 >> 08:58

SKI CENTAR KOLAŠIN 1450

Produžena zimska turistička sezona

Ski centar Kolašin 1450 tokom vikenda zabilježio je dobru posjećenost turista. Iako je bilo planirano da ovogodišnja zimska turistička sezona traje do kraja marta produžena je najmanje do sredine aprila.

Ovogodišnja zimska turistička sezona na Ski centru Kolaših 1450 produžena je do sredine aprila. Na to su se u tom Ski centru odlučili zbog povoljnih vremenskih uslova i zainteresovanosti turista kako iz Crne Gore tako i regiona, kaže za radio Crne Gore direktorica Anđela Vuković.

"Imamo više nego povoljne uslove za produženje sezone. Na posjetu tokom vikenda nije uticala ni povremena kiša. Staze se redovno održavaju i spremne su za ljubitelje snijega i zimskih sportova", naglasila je Vuković.

U kolašinskim hotelima Bjanka i Šetaton, kao i u privatnom smještaju dobra je popunjenost.

Generalna ocjena turističkih poslenika je da je ovogodišnja zimska turistička sezona u Kolašinu rekordna.


Vladimir Lazović, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније