Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Boka news, Objavila: J.B.Č. ]

04. 04. 2018. 10:52 >> 11:01

KRAPOVIĆ NAJAVIO

Za puteve u Budvi još 1,3 miliona eura

Opština Budva će u narednom periodu uložiti još 1,3 miliona u saobraćajnu infrastrukturu, kazao je predsjednik Opštine, Dragan Krapović.

Prema riječima Krapovića, to je najveći Javni poziv u istoriji Opštine Budva vezan za rekontrukciju ulica i modernizaciju i sanaciju saobraćajnica.

On je za RT Budva istakao da je zadovoljan planiranom dinamikom radova na uređenju saobraćajne infrastrukture u Budvi, i dodao da se u narednom periodu očekuje pet puta veće investiranje u tom sektoru.

"Od početka godine pojačanim aktivnostima asfaltirano je oko 15 ulica i četiri platoa, u okviru Javnog poziva za koji je predviđeno 240.000 eura. Svjedoci smo toga da se u kratkom roku, a pogotovo u odnosu na prošle godine odradilo mnogo, između ostalog i što se infrastrukture tiče, a to je posljedica stabilizacije finansijskih prilika, što je preduslov za ulazak u bilo kakve ozbiljnije poslove", kazao je Krapović.

On je najavio realizaciju novog Javog poziva vrijednog oko 1,3 miliona eura što je, kako je istakao, najveći poziv u istoriji Opštine Budva vezan za rekontrukciju ulica i modenrizaciju i sanaciju saobraćajnica.

"Što se tiče kritične raskrsnice kod Opštine, obzirom da se bliži sezona, donijeli smo zaključak da bi trenutno riješenje bilo postavljanje portala, kakav je postavljen kod Slavije, a nakon toga, vjerujem da bi trebalo ući u proces proglašavanja javnog intersa i na osnovu sugestija ljudi iz te struke napraviti rasrksnicu sa kružnim tokom ili pronaći neko drugo adekvatno riješenje, što će pokazati saobraćajna studija koja je završena, a koju ćemo ubrzo predstaviti javnosti", istakao je predsjednik Opštine Budva.

Kako je dodao, radiće se na rješavanju još kritičnih tačaka u saobraćaju,

"Pored pasarele koja će sigurno biti postavljena u Rafailovićima, ista bi bila i dobro riješenje za lokaciju kod Slavije, Slovenske plaže i prema Babinom dolu, kod zgrde BSP-a. Vjerujemo da će građani biti zadovoljni našom agilnošću i odgovornošću ove vlasti, i pored velikih političkim opstrukcija", zaključio je Krapović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније