Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

14. 04. 2018. 08:04   >>  08:00

INSTITUT U IGALU

Obnovljena oprema za kardiološki kabinet

U Institutu Simo Milošević u Igalu obnovljena je oprema za kardiološki kabinet, za šta je izdvojeno 170.000 eura sopstvenog novca.

Usluge kardiloškog kabineta moći će da koriste i građani Herceg Novog i gosti, a cijene su, kako je saopšteno "kao i u drugim sličnim ustanovama"

Medicinska direktorka Instituta, Marina Delić, rekla je da je najveći broj pacijenata koji se nalazi u toj ustanovi stariji od 60 godina.

"To su već ljudi koji su u riziku od mnogih komorbiditeta, dakle mi moramo pacijenta sagledati kompletnog i u skladu s mogućnostima mu pružiti najbolju moguću rehabilitaciju", rekla je Delić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније