Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

21. 04. 2018. 07:58   >>  07:52

U DELTI

Danas i sjutra "Dječiji proljećni vikend"

Najveći i najzabavniji dječiji događaj deveti "Dječiji proljećni vikend" biće održan danas i sjutra u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji će učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.

“Pripremljen je cjelodnevni program, a za to vrijeme će se predstaviti veliki broj vrtića i osnovnih škola, plesnih klubova, glumačkih sekcija, malih pjevača, plesača, glumaca”, poručuju organizatori.

Osim zabavnog, pripremili smo i bogat edukativni program. Tako će „Nacionalni parkovi Crne Gore“ imati radionicu pod sloganom „O prirodi brinite i Planetu čuvajte“, u okviru koje će biti organizovan kviz, a spremni su i pokloni.

Mališani će uz pomoć Ministarstva poljoprivrede učiti o proizvodnji hrane, ove godine akcenat je na kupovini domaćih proizvoda.

Interesantna će biti i kreativna radionica koju organizuje Pošta Crne Gore pod sloganom “Napravi kovertu, pošalji pismo“.

Osim toga, Go Globe organizovaće jezičke radionice u okviru kojih će biti podijeljeni besplatni kursevi stranih jezika.

Zadovoljstvo nam je i da najavimo da će naši prijatelji iz Helen Doron organizacije, ohrabreni prošlogodišnjim pozitivnim odzivom, tokom oba dana manifestacije, na svom štandu prikupljati donacije u knjigama koje su namijenjene za Resursni centar za sluh i govor u Kotoru. Stoga poziv svima da pokažu humanost i donesu po knjigu.

Svi programi na “Dječijem proljećnom vikendu”, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније