Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

18. 04. 2018. 21:32 >> 21:27
2

NA SAJMU 300 STUDENATA

Studiranje u Americi zlata vrijedno

Više od 300 crnogorskih srednjoškolaca i studenata prijavilo se na Sajam američkih univerziteta, koji je održan u Podgorici, kako bi se informisali o mogućnostima i prednostima studiranja u SAD-u.

Osim poznavanja jezika, odličnog uspjeha i polaganja testova budući studenti kod Amerikanaca moraju ostaviti i utisak da su posebne ličnosti sa više interesovanja.

Studiranje na američkom koledžu za Milicu Markoč zlata je vrijedno iskustvo, koje će joj značiti cijelog života. Na to se odlučila prije dvije godine na sajmu američkih univerziteta. Studiranje vani sada preporučuje svima.

“Studirati na stranomm jeziku je odlična stvar i prije svega sama promjena kulture, je nešto što vam otvara vidike. Ja kad sam se vratila, bila sam potpuno druga osoba”, kazala je Markoč.

Američke studije od crnogorskih razlikuje  mogućnost izbora. Osim polaganja testova i odličnog uspjeha u školi ili fakuletu, da bi dobili šansu, treba i da ostavite utisak.

Marija Radulović, TVCG

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније