Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

21. 04. 2018. 08:12   >>  08:10

OPŠTINA ŽABLJAK

Za popravke seoskih puteva 100.000 eura

Lokalni putevi u opštini Žabljak su očišćeni od snijega, ali iza duge zime na seoskim putevima ostalo je dosta oštećenja.

Predsjednik Opštine Veselin Vukićević kaže da je lokalna uprava Žabljaka obezbijedila sredstva i popravka seoskih puteva počeće ovih dana.

"Kapitalnim budžetom opštine ove godine opredileljeno je najviše sredstava do sada oko 100.000 eura i potrudićemo se da taj novac najracionalnije utrošimo i uradimo što više onoga što je oštećeno, jer ovdje su zime oštre i putevi brzo propadaju", kazao je Vukićević i najavio radove na izmještanju dionice puta za selo Tepca u kanjonu Tare koje je zbog sporne dionice zimi bilo nemoguće održavati.

Vrijednost radova je 170.000 eura.

"Za put prema Tepcima odabran je izvođač radova, biće probijena nova trasa od 1.200 m, potavljena asfaltna podloga, i Vlada je dala saglasnost za te radove i ispunjeni su svi uslovi za početak radova da više Tepca ne budu problem u zimskom peridu", kaže Vukićević.

Seoski putevi u opštini Žabljak su istovremeno i putevi do najposjećenijih turističkih izletišta, pa je njihova popravka važna ne samo za lokalno stanovništvo nego i za kvalitetnu pripremu ljetne sezone, koja je na Žabljaku već počela.

Senka Popović, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније