Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

27. 04. 2018. 20:15 >> 20:10

MORSKO DOBRO

Radovi na Bjelilu gotovi sredinom maja

Radovi na rekonstrukciji i obanvljanju ambijentalne cjeline Bjelila u Tivtu, koje je nedavno započelo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kroz saradnju sa Opštinom Tivat odvijaju se planiranom dinamikom, a očekuje se da budu završeni sredinom maja.

 

Trenutno je u toku rekonstrukcija više obalnih zidova, nakon čega slijedi hortikulturalno uređenje i oplemenjivanje samog područja mediteranskim biljkama.

"Opština Tivat je angažovala izvođača radova, mehanizaciju i lokalno komunalno preduzeće, dok je radove u cjelosti finansiralo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, koje je Planom korišćenja sredstava za 2018.  za ovu namjenu predvidjelo iznos od 20.000 eura", saopšteno je iz Morskog dobra.

Kako su istaklio, glavni cilj obnove Bjelila jeste da to zaštićeno područje sačuva autentičnost i tradiciju i kao takvo bude sastavni dio posbene kulturne i turističke ponude Tivta.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније