Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R. [ Blic ]

30. 04. 2018. 20:11 >> 20:04
5

DRAMA IZNAD TIVTA

Kružili više od sat, vriska i plač pa aplauz

Avion ruske kompanije S7, koji je u subotu letio iz Moskve za Tivat, zamalo se srušio u Crnoj Gori.

Drama je počela kada je posada otkrila da se nijesu uvukla zakrilca poslije polijetanja iz Moskve, prenosi Blic.

U avionu su bile članice poznate ruske ženske muzičke grupe Serebro (Srebro) koja je 2007. osvojila treće mjesto na Eurosongu.

"Odmah poslije polijetanja nijesu zatvorena zakrilca aviona i mogli smo da se srušimo. Naš avion je skoro sat vremena nestao sa radara i niko nije znao gdje smo. Prije slijetanja, kružili smo više od sat. Svi su vrištali, plakali", napisala je pjevačica Olga Serjabkina na Instagramu.

To su potvrdili predstavnici kompanije, objasnivši da je avion zaista sat kružio iznad Crne Gore.

"Imajući u vidu vjetar, dužinu piste i geografsku lokaciju aerodroma Tivat, pilot aviona odlučio je da obavi slijetanje na aerodromu u Podgorici", objasnio je predstavnik avio-kompanije.

Na internetu se pojavio dramatični snimak na kojem posada priprema preplašene putnike na slijetanje dok se u pozadini čuje vrisak. Nakon slijetanja kabinom se prolomio aplauz.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније