Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

09. 05. 2018. 15:50   >>  15:43 2

SDP O NAPADU NA LAKIĆ

Crna Gora da bude jača od kriminala

Pucanj u Oliveru Lakić je pucanj u slobodno novinarstvo i demokratski princip da su novinari čuvari demokratije u svakoj naprednoj državi, saopštila je Socijaldemokratska partija.

“Nažalost, teške riječi prema redakciji i novinarima Vijesti koja se sprovodi od aktuelne vlasti samo su stvorile ambijent i ohrabrile ovakve kukavičke pokušaje da ubiju slobodnu riječ u Crnoj Gori”, poručuju iz SDP-a.

SDP poziva sve slobodne ljude, obične građane da dignu svoj glas protiv ovog, kako navode, gnusnog napada na novinarku Lakić, koja se bavila istraživanjem kriminalnih aktivnosti pojedinaca bliskih političkom miljeu.

“SDP vjeruje da će Crna Gora biti jača od kriminala i da ćemo u Crnoj Gori ubrzo imati političke promjene koje će zaustaviti praksu ugrožavanja novinara i slobodne riječi”, zaključuje se u reagovanju SDP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније