Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

16. 05. 2018. 07:08 >> 07:45
1

AKCIJA RTCG

Krov Martinovića više ne prokišnjava

Porodici Nikole i Ivane Martinović, zahvaljujući humanitarnoj akciji Javnog servisa, renoviran je dom u kojem su podizali troje djece.

 

Radio-televizija Crne Gore (RTCG) i Centar za socijalni rad pokrenuli su humanitarnu akciju, a kuća Martinovića renovirana je i opremljena zahvaljujući brojnim sponzorima koji su izašli u susret i ponudili pomoć.

Nikola i Ivana troje djece podizali su u kući sa urušenim krovom i bez osnovnih uslova za život. Od socijalne pomoći plaćali su rate za struju.

"Sve novo smo stavili, okrečili smo, dobili smo nove kauče, plakar, novu kuhinju, sve smo novo unijeli, savršeno. Sad nam niti curi, niti nam krov pada, niti plafon", priča Ivana za RTCG.

Djevojčice sada imaju bolje uslove za život, koje roditelji zbog lošeg zdravlja nijesu mogli da obezbijede. Ipak, u teškim životnim okolnostima naučili da cijene ono što je najvažnije.

"Najvažnije je da smo svi srećni, da imamo razumijevanje jedni za druge, pa sve ostalo će doći", kaže Ivana.

Tijana Mišković, RTCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније