Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

23. 05. 2018. 19:19   >>  19:10

BIJELO POLJE

Nevrijeme oštetilo puteve i njive

Nevrijeme koje je poslijepodne zahvatilo bjelopoljsku opštinu u pojedinim djelovima pričinilo je veliku štetu.

U selima Mahala, Grubješići, Čokrlije te Lekovini i Grabu potoci koji su se formirali u kratkom roku razorili su mnoge puteve, a grad praćen vjetrom i obilnom kišom oštetio je mnoge njive i bašte.

Predsjedik Mjesne zajednice Pavino Polje, Slobodan Leković kazao je Radiju Crne Gore da je najviše štete pričinjeno u Mahali gjde je grad po svemu sudeći već obrao ovogodišnju ljetinu.No, precizniji stepen oštećenja znaće se tek kada kiša prestane.

Nevrijeme je ostavilo bez struje područje Vraneške doline.

Tokom nevremena grom je pogodio kuću Kneževića na Babića Brijegu kod Bijelog Polja, srećom niko nije povrijeđen . Na kratko je i to područje kao i djelovi grada ostali bez struje.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније